HOORN

Hoorn is een schitterende havenstad aan het IJsselmeer. Met een wandeling door Hoorn zijn monumentale panden, musea, mooie kerken en gezellige straatjes te vinden. 

Loop bijvoorbeeld langs de Roode Steen of Kerkplein, hier zijn veel gezellige terrasjes! Genoeg keuze om lekker te eten of te borrelen. De meeste winkels bevinden zich op het Grote- en Kleine Noord. Deze straten grenzen aan de straat waar de B&B zich bevind. Ook is Hoorn een fijne plek voor wateractiviteiten. Een rondleiding door de grachtjes kan goed met de watertaxi. Maar relaxen op een van de stadstrandjes is uiteraard ook een optie. Toch liever wat actiefs? Suppen of kitesurfen op het water is dan misschien wat voor u! 

 WAT TE DOEN

Bezoek één van de prachtige musea om Hoorn en haar geschiedenis wat beter te leren kennen, of ontdek het IJsselmeer. Neem een frisse duik, ontdek Hoorn vanaf het water door middel van de Watertaxi of ga een keer suppen.

Het Koffielokaal

Een smakelijke tip van ons: Het Koffielokaal! De plek in Hoorn voor heerlijke koffie en wat lekkers. Deze gezellige horecazaak bevind zich op loopafstand van de B&B en grenst aan de grootste winkelstraat van de stad. Komt u bij ons verblijven? Dan 

Tip: Probeer eens de huisgemaakte appeltaart.

Het Koffielokaal is op 400 meter afstand en beschikt over binnen en buiten zitplaatsen.